Werkgevers

WERKGEVERS

Als werkgever wilt u zich alleen richten op de core business en dat is geld verdienen.
Per slot van rekening kan een bedrijf niet bestaan zonder winst maken.
Om dit te kunnen bereiken moet een bedrijf zo effectief mogelijk kunnen functioneren.
In een omgeving waar alle bedrijfsprocessen goed zijn georganiseerd en het meest rendabel zijn.

Vaak wordt er wel gekeken naar de operationele processen, wat begint bij het ontwikkelen en door ontwikkelen van producten en diensten, maar minder naar wie deze producten verzinnen en produceren.

Human Capital kan het meest waardevolle vermogen van een bedrijf zijn mits deze vanaf de bron goed wordt onderhouden.

Legacy Uitzendbureau BV kan u daar in grote mate bij van dienst zijn.

Wij kunnen voor u mensen screenen, op laten leiden in onze eigen scholen en BBL gerichte leertrajecten, coachen, persoonlijke doorontwikkelingsplannen maken, tot aan outplacement trajecten, werving en selectie, payroll en of detacheringsprojecten aanbieden.

Desgevraagd kunnen wij ook loonslips, verjaardags-, geboorte, overlijdens, – jubilea of andere aangelegenheidskaarten en/of advertenties, tot maandelijkse rapportages van de opbouw van uw personeel, verzuim en eventuele afloop contracten verzorgen.

U kunt op elk gewenst moment met een eigen code op ons systeem inloggen en toegang krijgen tot uw eigen gegevens.

Zo kunt uzelf inzicht krijgen welke schatten uw bedrijf bezit en waar u zuinig op moet zijn tot aan studieplannen, verzuimstaten en reservelijsten van eerder gewonnen potentiele werknemers.
Urenbriefjes kunt u elk gewenst moment elektronisch goedkeuren en budgettair controleren.

Voor uw borg en zekerheid in het kader van de wet Poortwachter, WIA en ketenaansprakelijkheid zijn wij georganiseerd volgens de normen van Stichting Normering Arbeid.

Dit houdt in dat wij periodiek worden gecontroleerd of wij ons houden aan de criteria van het SNA keurmerk, voor de NEN 4400-1.
U hebt daarom geen zorgen als loondoorbetaling, aansprakelijk gesteld worden voor niet afgedragen belastingen en weet dat u te maken heeft met een betrouwbare partner.